top of page
Vyhledat

Naše výlety za poznáním




Líbil se mi orloj a Karlův most, jezdící schody a metro. V muzeu se mi líbil mamut a ještě velryba a chobotnice. Beník, 2.roč.

 

V Praze se mi líbilo, jak jsme jeli metrem a jezdící schody. Také se mi líbil orloj, Pražský hrad a muzeum. V Brně se mi líbila Vida, ve Vidě se mi líbilo všechno. Káťa, 2.roč.

 

Nejradši jsem byl v Praze. Líbilo se mi na mostě Karla IV., v metru, jak jsme sahali na meteorit. Líbila se mi celá Praha. Toník, 2.roč.

 

Ve škole se mi líbí, že se toho hodně naučíme. Máme hodné učitelky a jezdí s námi na výlety. Barča, 3.roč.

 

Ve škole se mi líbí, že si můžeme o přestávkách hrát.  Máme hodné paní učitelky a hodnou paní ředitelku, které mám rád. A nesmíme používat mobily. Lukáš, 3.roč.

 

V naší škole jsou nejhodnější paní učitelky. A v každé třídě to bez problémů klape jako orloj. Všechny hodiny jsou něčím jiné. A v dalších hodinách se toho plno naučíme a když jezdíme na výlety, tak si to náramně užijeme. A v tělocviku hrajeme plno zábavných her. A v čtení si povídáme o tom, co čteme nebo co se nám líbilo o výletech. V prvouce probíráme plno zábavného učiva. A v angličtině se naučíme se naučíme plno nových slovíček, někdy pracujeme na počítačích. A paní ředitelka vymýšlí plno nových hezkých výletů. Dominik, 3.roč.

 

V Praze jsme byli na Karlově mostě, jeli jsme metrem, které slavilo 50 let. V muzeu jsme byli v pravěku, pak pod kostrou velryby, byli jsme na Václavském náměstí a viděli jsme orloj.

V Brně se mi líbila Vida, mohli jsme si vyzkoušet pokusy s elektřinou, pak jsme šli z Vidy do katedrály. Katedrála se mi líbila a byla fakt hezká.

Byli jsme na Ráječku a tam byli roboti, které jsme si mohli vyzkoušet. A také jsme si mohli vyzkoušet VR jahodový skleník. Pavel, 3.roč.

 

Když jsme jeli do Prahy, cestou jsme si povídali a pár kilometrů před Prahou byla Lego továrna. Když jsme šli po Praze, byla spousta zajímavých budov. Když jsem viděl muzeum, do kterého jsme měli jít, bylo strašně krásné. Nejvíce se mi líbila kostra velryby. Když jsme byli ve Vidě v týmu, viděl jsem rovnou tyčku, která dokázala projet obloukem, protože se ohnula. Ještě se mi líbilo přetahování.

Na farmě byl robot, kterého jsme mohli řídit, a pán nám říkal, že může být o 2 m vyšší. Eliáš, 3.roč.

 

Ve Vidě jsme si mohli zkusit přístroj na elektřinu a měli tam úžasný tobogán. Mohli jsme slyšet, jak bije srdce. Mohli jsme vyzvednout nahoru horkovzdušné balóny. Mohli jsme točit na točícím kole.

Na farmě Ráječek jsme ochutnali jahody, rajčata a salát. Mohli jsme si vyzkoušet VR. Výlet se mi moc líbil.  Filip, 3.roč.

  

Byli jsme v Praze, viděli jsme Mickey Mouse, orloj, byli jsme na Karlově mostě a mohli jsme si sáhnout na sochu, která plní přání. V Brně se mi nejvíc líbilo ve Vidě, kde bylo ovál, který se točil dokola a mohli jsme si mohli udělat vodní vír. Líbil se mi veliký tobogán. Eliška, 3.roč.

 


 




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Novinky červen 2024

Od Keltů k FraveBotovi a do divočiny Tento školní rok jsme díky dotaci OP JAK podnikli zajímavé exkurze a výlety. Spojili jsme poznatky z...

bottom of page